A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Протокол №1

Дата: 28.01.2021 13:38
Кількість переглядів: 417

 

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

 

ПРОТОКОЛ №1

засідання виконавчого комітету

від 28 січня 2021 року

    

     На засідання виконавчого комітету присутні 20 членів виконкому (список додається). Відсутній 1 (Якименко Н.О.).

     Вів засідання Мартинівський сільський голова Котенко В.І.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про затвердження плану роботи виконкому Мартинівської сільської ради на 2021 рік.
  2. Звіт про виконання сільського бюджету за 2020 рік.
  3. Про  затвердження переліку  об’єктів та видів  суспільно-корисних робіт для порушників,  на яких судом   накладено адміністративне стягнення  у вигляді громадських робіт, або засуджених  за вчинення злочинів до даного  покарання, суспільно-корисних робіт для порушників (несплата аліментів), що будуть виконуватися  на підвідомчій території  Мартинівської сільської  ради у 2021 році.
  4. Про затвердження складу органу опіки і піклування при виконавчому комітеті Мартинівської сільської ради.
  5. Про забезпечення житлом Макаренко А.А.
  6. Про звернення депутатів Мартинівської сільської ради Полтавської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП, АТ “Полтавагаз” щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу, електроенергію.
  7. Різне.

 

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Про затвердження плану роботи виконкому Мартинівської сільської ради на 2021 рік.

ДОПОВІДАВ: Дроздович І.А., керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Мартинівської сільської ради, який повідомив, що план роботи виконавчого комітету Мартинівської сільської ради оприлюднений на офіційному ВЕБ-сайті сільської ради де кожен може з ним ознайомитись. Звернув увагу, що план роботи буде доповнюватись і уточнюватись в процесі життєдіяльності громади найбільш актуальними питаннями в межах компетенції виконавчого комітету.

ВИРІШИЛИ: рішення додається.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Звіт про виконання сільського бюджету за 2020 рік.

ДОПОВІДАВ: Козелько О.Д., начальник відділу – головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату Мартинівської сільської ради (інформація додається).

ВИРІШИЛИ: рішення додається.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Про  затвердження переліку  об’єктів та видів  суспільно-корисних робіт для порушників,  на яких судом   накладено адміністративне стягнення  у вигляді громадських робіт, або засуджених  за вчинення злочинів до даного  покарання, суспільно-корисних робіт для порушників (несплата аліментів), що будуть виконуватися  на підвідомчій території  Мартинівської сільської  ради у 2021 році.

ДОПОВІДАВ: Котенко В.І., сільський голова, який ознайомив членів виконкому з проектом рішення.

ВИРІШИЛИ: рішення додається.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Про затвердження складу органу опіки і піклування при виконавчому комітеті Мартинівської сільської ради.

ДОПОВІДАВ: Котенко В.І., сільський голова, який ознайомив членів виконкому з проектом рішення.

ВИРІШИЛИ: рішення додається.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Про забезпечення житлом Макаренко А.А.

ДОПОВІДАВ: Котенко В.І., сільський голова, який ознайомив членів виконкому з проектом рішення.

ВИСТУПИЛИ: Далудін О.І., який запитав, чи не виникне в перспективі проблема, якщо в суді відмовлять Макаренко А.А. у відновленні батьківських прав на її неповнолітню доньку?

Сущенко І.А., начальник управління правового та кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради, яка відповіла, що створення належних побутових умов буде однією з найголовніших підстав для поновлення її батьківських прав. І навпаки, незадовільні умови проживання будуть підставою для відмови в поновленні батьківських прав.

ВИРІШИЛИ: рішення додається.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Про звернення депутатів Мартинівської сільської ради Полтавської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП, АТ “Полтавагаз” щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу, електроенергію.

ДОПОВІДАВ: Котенко В.І., сільський голова, який ознайомив членів виконкому з проектом звернення, яке планується винести на розгляд сесії 29 січня 2021 року (додається).

ВИРІШИЛИ: рішення додається.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Різне.

ВИСТУПИЛИ: Панасенко Н.В.. член виконкому, директор Мартинівського сільського будинку культури, яка повідомила, що по закладах культури Мартинівської сільської ради є дві вакансії. Просила подати запит на Центр зайнятості по вказаних вакансіях.

Гречко Т.С., начальник відділу освіти, спорту та культури виконавчого комітету сільської ради, яка повідомила що на вказані вакансії 1 лютого буде оголошений конкурс і можливо вакансії будуть заповнені.

Далудін О.І., член виконкому, який запитав яким чином буде вирішуватись питання збирання та вивозу сміття в населених пунктах громади?

Котенко В.І., який відповів, що ГСКП буде вивчати ситуацію і розробить графік виїзду трактора з причепом для збору сміття в усіх населених пунктах громади, який буде доведено до відома всіх мешканців. В перспективі плануємо придбати сміттєвоз та встановити у відведених місцях контейнери для роздільного збирання твердих побутових відходів. Як показує практика на цьому можна ще й заробляти гроші, адже переважна більшість нинішніх відходів – це пласти к скло, які можна здати на вторинну переробку.

Озаров В.М., член виконкому, який наголосив, що несанкціоновані сміттєзвалища – це загальна проблема для всіх без виключення населених пунктів. В центрі Варварівки біля школи-інтернату величезний смітник. І ліквідувати його неможливо навіть силами комунгоспу. Раніше направляли людей з Центру зайнятості. Можливо і надалі застосовувати таку практику?

Котенко В.І., який відповів, що для боротьби з несанкціонованими сміттєзвалищами будемо вживати всіх можливих заходів. Головне зараз не допустити їх зростання. Поступово їх ліквідувати і в перспективі встановити контейнери. Тоді нам вдасться зрушити проблему в місця.

 

    Сільський голова                                            В.І. Котенко

 

    Протокол вів

    Секретар виконкому                                      І.А. Дроздович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь