A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, або засуджених за вчинення злочинів до даного покарання, суспільно-корисни

Дата: 28.01.2021 13:45
Кількість переглядів: 2245

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 28 січня 2021 року            с. Мартинівка                        № 3/2021

Про  затвердження переліку  об’єктів та видів  суспільно-корисних робіт для порушників,  на яких судом   накладено адміністративне стягнення  у вигляді громадських робіт, або засуджених  за вчинення злочинів до даного  покарання, суспільно-корисних робіт для порушників (несплата аліментів), що будуть виконуватися  на підвідомчій території  Мартинівської сільської  ради у 2021 році

    Розглянувши запит Карлівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області від 03.12.2020 року щодо визначення, згідно зі ст.ст.  301, 311, 3211, 3251 Кодексу України про адміністративні правопорушення, видів безоплатних суспільно-корисних робіт для засуджених та порушників на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та переліку об’єктів для відбування засудженими та порушниками громадських робіт, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконком Мартинівської сільської ради ВИРІШИВ:

1.    Затведити перелік об’єктів та види суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та суспільно-корисних робіт для порушників (несплата аліментів), що будуть виконуватися на підвідомчій території Мартинівської сільської ради у 2021 році у відповідності з додатком 1.

2. Доручити керівнику Халтуринського ГСКП здійснювати постійний контроль за виконанням порушниками суспільно-корисних робіт, кількістю відпрацьованих годин та якість виконання.

3. Дане рішення направити на адресу Карлівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

4.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови Родика О.А.


Сільський голова                                                В.І. Котенко

Додаток до рішення Мартинівської сілської ради від 28 січня 2021 року №3/2021

 

Перелік об’єктів
та види суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, або засуджених
  за вчинення злочинів до даного  покарання, суспільно-корисних робіт для порушників (несплата аліментів), що будуть виконуватися на підвідомчій території Мартинівської сільської ради ради у 2021 році.

 

 

1.    Прибирання вулиць, розчистка та ремонт доріг в населених пунктах Мартинівської сільської ради у літній та зимовий періоди  (села Мартинівка, Варварівка, Білухівка, Знаменка, Вакулиха, Красне, Мар’янівка, Тишенківка, Шевченка).
2.    Ремонт та благоустрій приміщень та прилеглих територій комунальних закладів та інших об’єктів соціальної сфери в населених пунктах сільської ради.
3.    Допомога одиноким непрацездатним громадянам, інвалідам, багатодітним сім’ям, сім’ям учасників бойових дій по
впорядкуванню територій в особистих селянських господарствах.
4.    Робота по ліквідації стихійних лих, стихійних несанкціонованих сміттєзвалищ та упорядкування території паспортизованих сміттєзвалищ територіальної громади.
5.    Упорядкування кладовищ в
населених пунктах громади.
6.    Розпилювання та рубання
дров для опалення приміщень комунальних закладів.
7.    Інші роботи, пов’язані з професійними навиками засуджених (притягнутих).

 

Секретар виконкому                                          І.А. Дроздович

 

 Погоджено:
Карлівський районний відділ
філії Державної установи
«Центр пробації» у
Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь