A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Працюють постійні комісії сільської ради

Дата: 19.03.2021 14:47
Кількість переглядів: 851

Фото без опису    За ініціативи голів постійних комісій сільської ради та доручення V сесії сільської ради восьмого скликання, 19 березня відбулось спільне засідання постійних комісій Мартинівської сільської ради з питань прав людини, законності, запобігання корупції, регламенту, депутатської етики та місцевої згуртованості; з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства; з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики. У роботі взяли участь 11 депутатів та старости Білухівського та Варварівського старостатів

На зібранні депутати розглянули питання, які не були затверджені на минулій сесії сільської ради, а перенесені, як такі, що не розглядалися депутатами попередньо на засіданнях профільних комісій.

  Начальник управління правового та кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету сільської ради Ірина Сущенко виступила:

  1. Про затвердження комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Мартинівської сільської ради Полтавської області на 2021-2023 роки».
  2. Про затвердження Програми надання безоплатної правової допомоги населенню Мартинівської сільської ради на 2021-2025 роки.
  3. Про затвердження Порядку призначення за конкурсом керівників закладів культури, які належать до комунальної власності Мартинівської сільської ради Карлівського району Полтавської області.
  4. Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, установ, організацій, що належить до комунальної власності Мартинівської сільської ради.

  Начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко виступила «Про затвердження Програми «Культурно-мистецьких заходів на 2021 рік».

Фото без опису  Після обговорення вищевказаних  Програм, депутати постійних комісій внесли їх на затвердження позачергового засідання сесії сільської ради, яка відбудеться 1 квітня цього року. Щодо комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Мартинівської сільської ради Полтавської області на 2021-2023 роки, запропоновано перед затвердженням даного питання на сесії, заслухати представника відділу поліції №3 Полтавського РУП з наданням відповіді на питання стосовно Програми в розділі «одержувача коштів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь