A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

7 квітня щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я

Дата: 07.04.2021 12:51
Кількість переглядів: 878

    7 квітня щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН (ВООЗ). Мета святкування — підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. У наш час здоров'я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення, як до інших людей, так і до навколишнього середовища. Згідно з даними вчених, здоров'я залежить від багатьох чинників: більше ніж на 50% воно обумовлено способом життя людини, близько 40% — соціальними й природними умовами життя, 10% становить спадковість. Геніальний лікар і філософ Давнього світу Гіппократ стверджував, що яка діяльність людини, такою вона і є, такі і її хвороби. Висновок такий — необхідність вести здоровий спосіб життя була актуальною, як в стародавньому світі, так і сьогодні, тому що він (здоровий спосіб) — є однією з найвагоміших умов та чинників формування, збереження і зміцнення здоров'я навіть у складних екологічних і соціально-економічних умовах, забезпечує високу працездатність, добре самопочуття, ефективну адаптацію до змін довкілля.   

    У наш нелегкий час, коли у світі вирує пандемія коронавірусу COVIT-19, наші медичні працівники, як ніколи, потребують підтримки та щирої подяки, адже вони, не шкодуючи своєї праці та здоров’я,  ризикуючи власним життям, рятують громадян та надають всіляку медичну допомогу.

Дорогі медичні працівники !

   Щиро дякуємо Вам за професійність та фаховість! Дякуємо за вашу силу і мужність у порятунку людських життів. І окремо прийміть подяку за те, що незважаючи на невимовне фізичне та моральне навантаження, ви знаходите сили у боротьбі з пандемією. Ви – наші герої! Ви – ангели у білих халатах!

 У цей день, у Всесвітній день здоров’я, бажаємо вам козацького здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.  Запорукою успіху хай стануть ваша енергійність та цілеспрямованість, а натхненням – людське тепло і вдячність.     Нехай щастить вам завжди і всюди, і хай Господь благословляє усе ваше подальше життя!

 

Шановні жителі Мартинівської громади !

 

Бережіть та примножуйте своє здоров’я та здоров’я своїх рідних! Будьте обачними та обережними! Зичу всім душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку, миру і благополуччя.

 

Будьте здорові!

 

З повагою сільський голова                                   Віктор Котенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь