A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Проведено огляд та інвентаризацію дитячих та спортивних майданчиків

Дата: 09.04.2021 11:19
Кількість переглядів: 1197

 

   26 березня цього року на засіданні виконавчого комітету Мартинівської сільської затверджено «План проведення  технічної інвентаризації та паспортизації об’єктів благоустрою населення, а саме дитячих, спортивних та інших майданчиків».

  У відповідності плану, сьогодні, 9 квітня, комісією у складі: заступника голови сільської ради Олександра Родика, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Ігоря Дроздовича, головного спеціаліста відділу освіти, спорту та культури Ріти Шандиби, старости Білухівського старостату Алли Бойченко, старости Варварівського старостату Михайла Данця, директора КП «Халтуринське ГСКП» Михайла Чернеги проведено плановий огляд та інвентаризацію дитячих та спортивних майданчиків, що на територіях населених пунктів сільської ради.

  Під час огляду майданчиків у с. Варварівка, с. Білухівка, с. Шевченка,           с. Мар’янівка, с. Мартинівка члени комісії особливу увагу приділяли збереженню комплектності обладнання, його структурній цілісності, справності, стану рухливих частин. Було перевірено стан вузлів кріплення скріплюючих елементів, стан пофарбування поверхонь, чистоту територій, утримання огорож. Загалом стан експлуатації дитячих та спортивних майданчиків задовільний. Виявлено незначні недоліки: на спортивному майданчику, що у с. Варварівка потребується заміна втулки на одному із тренажерів та пофарбування поверхні, прибирання території (проведення чого заплановано у оголошений Мартинівською сільською радою день довкілля – 23 квітня); на території Білухівського пляжу становлять загрозу футбольні ворота - потребують встановлення кріплення на землю. Дитячий майданчик, що знаходиться в районі вулиці Сороки у Мартинівці, необхідно огородити огорожею для безпечного відпочинку дітей.

   Термін усунення дрібних недоліків сплановано здійснити протягом місяця. Щодо встановлення огорожі - за результатами уточнення сільського бюджету за I півряччя поточного року.

  

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь