A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

На виїзному прийомі у голови сільської ради

Дата: 14.04.2021 16:02
Кількість переглядів: 778

Фото без опису   Згідно плану роботи апарату виконавчого комітету сільської ради 14 квітня голова сільської ради Віктор Котенко провів виїзний особистий прийом у с. Білухівка.

   Перед проведенням прийому Віктор Іванович мав розмову із старостою Білухівського старостинського округу Аллою Бойченко. Очільники говорили про проблеми жителів села: про допомогу будівельними матеріалами сім’ї, яка нещодавно потерпіла від пожежі, про видалення аварійних дерев, обрізання крон дерев, зрізання сухих гілок, вивезення видалених дерев на території кладовища, про проведення спільного ремонту дороги разом із ГП «Шебелинкагазвидобування», про можливість встановлення та виплати «ковідної» доплати працівникам Білухівської АЗПСМ, про сім’ю, в якій склалися несприятливі умови для виховання дітей, про ідею відкриття у приміщенні бувшого ДНЗ сільського музею.

Фото без опису  Під час прийому до сільського голови звернулися 4 місцевих жителя, які  порушили земельні питання, запитали щодо вуличного освітлення села в нічний час, щодо забезпечення паливно-мастильними матеріалами Білухівську АЗПСМ, стосовно ремонту вулиці Кучеренка. Всі питання були обговорені з громадянами, надані роз’яснення та рекомендації з приводу їх вирішення.

  Слова вдячності та подяки старості Білухівського старостату Аллі Миколаївні  від місцевого населення висловив громадянин Володимир Хоношок. Він дякував за те, що  староста піклується про рівень села та добробут населення, цікавиться життям місцевих жителів, допомагаючи їм не тільки словом, а й ділом.

  Потому сільський голова відвідав Білухівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад», де екскурсію шкільними класами та коридорами провела директор Ольга Безпалько.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

  

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь