A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Позачергова сесія Мартинівської сільської ради

Дата: 22.04.2021 15:35
Кількість переглядів: 782

Фото без опису  22 квітня відбулось пленарне засідання позачергової VII сесії сільської ради восьмого скликання, яке провів сільський голова Віктор Котенко. У роботі зібрання взяли участь 18 депутатів сільської ради (із 22 обраних), заступник сільського голови Олександр Родик, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Ігор Дроздович, секретар сільської ради Олена Ляхова, начальники відділів апарату виконавчого комітету сільської ради, представники ПП «Бурякорадгосп цукрокомбінату імені Халтуріна», громадськість села.

   На початку пленарного засідання сільський голова Віктор Котенко привітав з днем народження начальника управління правового та кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету сільської ради Ірину Сущенко, побажавши усіх гараздів та здійснення задумів.

  Першочергово депутати розглянули питання, що стосуються внесення змінФото без опису до бюджету Мартинівської сільської територіальної громади на 2021 рік та затвердження Бюджетного регламенту проходження стадії бюджетного процесу Мартинівською сільською територіальною громадою, про що доповідала начальник  фінансового відділу Юлія Думенко.

   Про затвердження мережі закладів освіти Мартинівської сільської ради на 2020-2021 навчальний рік та про затвердження Порядку формування базової мережі закладів культури виступила начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко.

Фото без опису   Питання щодо затвердження комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Мартинівської сільської ради Полтавської області на 2021-2023 роки, яке на минулій сесії не було прийняте, а у зв’язку із його доопрацюванням, перенесено на сьогодні, обговорено при зустрічі із головами Ланнівської та Карлівської ОТГ. На сесії  прийнято рішення: для фінансуванння  заходів Програми у 2021 році виділити із сільського бюджету видатки в сумі 30 тис.грн. Фінансування Програми у наступних роках буде здійснюватись у відповідності рівня доходів бюджету Мартинівської ОТГ.

  Потому депутати розглянули та прийняли рішення щодо земельних питань, з якими виступила начальник земельного відділу апарату виконавчого комітету сільської ради Ольга Думенко. Ряд земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності включили до земельних торгів у формі аукціону; розглянули та погодили звернення Харківського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів «Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою»;  клопотання ФГ «С.В.Житниця» «Про продовження терміну дії договору оренди землі» залишили без задоволення; встановили та затвердили відсотки від нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення розрахунку орендної плати за землю на території Мартинівської сільської ради; затвердили проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ, розташованої за межами с.Білухівка Мартинівської сільської ради; розглянули та винесли відповідні рішення по заявах громадян із земельних питань.

Фото без опису  У «Різному» слово мали місцеві громадяни, які турбувалися щодо виділення земельних ділянок у власність, виготовлення проекту землеустрою та порядку подачі необхідних документів до органу місцевого самоврядування з даного приводу. Вичерпні відповіді та роз’яснення на ці та інші питання протягом всього засідання сесії надавала адвокат із земельних питань Людмила Левошко.

   Заступник голови сільської ради Олександр Родик інформував присутніх про дотримання обмежень при застосуванні гербіцидів та пестицидів в межах населених пунктів з метою запобігання гибелі бджолосімей та отруєння іншої корисної ентомофауни. Також закликав до співпраці з приводу складання проекту Стратегії розвитку Мартинівської громади до 2027 року. Кожен депутат чи житель громади має право долучитися до спільного планування проекту Стратегії, вносячи свої пропозиції та рекомендації на електронну адресу xaltyrinorada@ukr.net або в друкованому вигляді до Мартинівської сільської ради.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь