A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Про затвердження рішення комісії з питань захисту прав дитини та надання дозволу опікуну гр. Ковцуру С.О. на здійснення продажу нерухомого майна, що належить малолітньому Дробітьку Б.В.

Дата: 05.08.2021 12:12
Кількість переглядів: 399

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 23 липня 2021 року           с. Мартинівка                        № 68/2021

 

Про затвердження рішення комісії з питань захисту

прав дитини  та надання дозволу опікуну Ковцуру С.О.

на здійснення продажу нерухомого майна,

що належить малолітньому Дробітьку Б.В.

 

Розглянувши заяву та документи надані гр. Ковцура Сергія Олександровича, 03.09.1992 року народження, паспорт МТ 013822, виданий Красноградським РВ ГУМВС України в Харківській області 10.10.2008 р., проживаючого за адресою: м. Красноград, вул. Садова, 56, який є опікуном малолітнього Дробітька Богдана Віталійовича, 11.04.2015 року народження, про надання  дозволу на продаж житлового будинку розташованого за адресою Полтавська область, Полтавський район, село Варварівка, вулиця Чехова, 1, керуючись пп. 3 п. 1 ст. 71 Цивільного кодексу України, п. 1.7 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 № 34/166/131/88,  пп. 4 п. “б” ст. 34, ст. 59 та ст. 73 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини, виконавчий комітет сільської ради

ВИРІШИВ:         

1. Затвердити рішення комісії з питань захисту прав дитини про можливість надання дозволу гр. Ковцуру Сергію Олександровичу здійснити продаж житлового будинку розташованого за адресою Полтавська область, Полтавський район, село Варварівка, вулиця Чехова, 1, що належить на праві власності малолітньому Дробітьку Богдану Віталійовичу, на підставі свідоцтва на право на спадщину за законом, серія НОН №457834, з урахуванням  майнових прав та інтересів підопічного  (рішення додається).

2. Надати дозвіл Ковцуру Сергію Олександровичу, 03.09.1992 року народження, паспорт МТ 013822, виданий Красноградським РВ ГУМВС України в Харківській області 10.10.2008 р., проживаючого за адресою: м. Красноград, вул. Садова, 56, який є опікуном малолітнього Дробітька Богдана Віталійовича, 11.04.2015 року народження, на здійснення продажу житлового будинку розташованого за адресою Полтавська область, Полтавський район, село Варварівка, вулиця Чехова, 1, з урахуванням  майнових прав та інтересів підопічного.          

3. Зобов’язати гр. Ковцура С.О. до 01.09.2021 р. надати службі у справах дітей виконавчого комітету Мартинівської сільської ради документи, що посвідчують факт придбання житла та підтверджують право власності на нього малолітнього Дробітька Б.В.                                                                                        

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови Родика О.А.

 

 

Сільський голова                                                                 В.І. Котенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь