A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відпочинок та оздоровлення дітей в закладах загальної середньої освіти Мартинівської сільської ради

Дата: 05.08.2021 15:11
Кількість переглядів: 818

На  території Мартинівської сільської ради в літній період була організована робота 4 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей .

На базі цих таборів були надані відпочинкові послуги для 139 дітей (Білухівський НВК – 23,  Варварівський НВК – 49,  ОЗ «Мартинівська ЗОШ» –47 , Мар’янівський НВК-20). З бюджету Мартинівської сільської ради були виділені кошти в сумі 82.400 грн. для харчування дітей в пришкільних таборах з денним   перебуванням. 

 

Учителі, вихователі, які працювали в пришкільних таборах, згідно планів роботи, забезпечували цікавий та змістовний відпочинок дітей. Були проведені екскурсії до Карлівського історико-краєзнавчого музею, Варварівського народного історичного музею, де директором та екскурсоводом працює з дня його заснування  Бегмат Віра Олексіївна, яка  ознайомила з фондами музею, які мають величезне історичне та виховне значення  для малечі, школярів та людей старшого віку.

Цікавість була в очах дітей, коли їм влаштували поїздку до Карлівської пожежної частини. Побачили справжню техніку, за допомогою якої ліквідовують наслідки пожеж. Екскурсія до Ланнівського хлібозаводу викликала особливо приємні враження, адже аромат свіжовипечених хлібних виробів усім був знайомим. Відвідували і тваринницькі ферми, які на сьогодні є не в кожному населеному пункті. Тому коней-красенів багато хто бачив так зблизька вперше.

         Хочеться відмітити, що усі пришкільні табори  виконали вимоги щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), а саме: проведені інструктажі з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на випадок виявлення симптомів коронавірусної хвороби; розроблені алгоритми дій на випадок надзвичайної ситуації, пов’язаної з реєстрацією випадку захворювання; допуск до роботи персоналу оздоровчих закладів  здійснювався після проведення термометрії безконтактними термометрами; усі працівники закладів були забезпечені в достатній кількості засобами індивідуального захисту (маски, рукавички); в достатній кількості були наявні антисептичні та дезінфікуючі засоби; на всіх входах до закладів були організовані місця для обробки рук антисептичними засобами; в їдальнях забезпечена відстань між столами 1,5 м та розміщення за столами не більше 4-х осіб. 

   26 дітей громади пільгових категорій  віком від 10 до 16 років були охоплені оздоровчими послугами. За рахунок відшкодування вартості путівок 23 дитини оздоровилися  в дитячому оздоровчому таборі  «Сонячний» (с. Омельник, Кременчуцький  р-н, Полтавська обл.) виділено 300.000 грн -з місцевого бюджету, 46.500 грн.- з обласного бюджету).

 «Еколог» -1 дитина (с.Міські Млини, Зіньківський р-н, Полтавська обл – за кошти обласного бюджету).

  «Горизонт» - 2 дітей (с.Вельбівка, Гадяцький р-н, Полтавська обл)-1 путівка -100% відшкодування з обласного бюджету,1 путівка - 80% відшкодування з обласного бюджету , 20% -батьківська доплата). 

  Серед дітей , охоплених оздоровчими та відпочинковими послугами, діти :

  • діти з інвалідністю – 4; 
  • діти осіб, визнаних учасниками бойових дій-11;
  • діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи -1;
  • діти, які перебувають на диспансерному обліку-5;
  • діти, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи- 8;
  • діти з малозабезпечених сімей- 3;
  • діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери-13;
  • діти працівників     бюджетної сфери- 32;
  • діти-учасники дитячих творчих колективів та спортивних команд -10;
  • діти з багатодітних сімей – 42;
  • талановиті, обдаровані діти, переможці обласних,районних конкурсів,фестивалів-8

   Літній період продовжується. То ж звертаємо увагу  батьків на організацію відпочинку Вашої дитини  під час канікул. Приділяйте, будь ласка, їй більше уваги : мандруйте, читайте, спілкуйтеся, проводьте час разом. Бажаємо усім гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, цікавих мандрівок!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь