A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

.

Дата: від до Скинути

УВАГА! БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА!

УВАГА! БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА!

Мартинівська  сільська рада  продовжує активно співпрацювати із  благодійними організаціями, які діють на території України,  що  можуть надати посильну допомогу  членам  Мартинівської громади.

08:28 17.08.2023

Залучення  внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади до розвитку економіки Мартинівської громади

Залучення внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади до розвитку економіки Мартинівської громади

Повномасштабна війна, розгорнута Російською Федерацією 24 лютого 2022 року, суттєво відкоригувала пріоритети розвитку територіальних громад в Україні, перенісши їх в бік безпеки та виживання. Внаслідок воєнних дій багато підприємств припинили свою роботу, значних руйнувань зазнала інфраструктура, чимало українців змушені були покинути свої домівки та шукати прихистку в інших регіонах. Війна поклала додаткову відповідальність на ті регіони, які перебувають у тилу, щодо функціонування економіки, формування резервів, надання населенню послуг, підтримки критичної інфраструктури.

13:58 15.08.2023

Брифінг щодо Закону України 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»

Брифінг щодо Закону України 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»

Нещодавно в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова під час брифінгу в Полтавській військовій адміністрації з представниками Офіційного медіа центру «Новини Полтавщини» повідомила платників податків про набуття чинності Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон України № 3219-IX). 

09:53 15.08.2023

Робочі зустрічі податківців Полтавщини з підприємцями.

Робочі зустрічі податківців Полтавщини з підприємцями.

Фахівці управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Полтавській області розпочали цикл робочих зустрічей із фізичними особами-підприємцями з питань роз’яснення норм Податкового кодексу України, зокрема щодо новацій, внесених Законом України  від 30 червня 2023 року  № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування   у період дії воєнного стану». 

09:52 15.08.2023

До уваги платників податків!!!!!

До уваги платників податків!!!!!

Головне управління ДПС у Полтавській області проводить  сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо новацій, передбачених Законом України від 30.06.2023 №3219-IX в частині застосування РРО та ПРРО,  за наступним  графіком:  - щопонеділка з 11.00 до 12.00 години  - щосереди з 16.00 до 17.00 години -щоп’ятниці з 11.00 до 12.00 години. Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до обговорення теми та отримати відповіді від працівників Головного управління ДПС Полтавській області за телефоном:  (050) 579 58 28.  Чекаємо на Ваші запитання!

09:50 15.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь