Мартинівська сільська громада
Полтавський

.

Дата: від до Скинути

Щодо  відкриття поліцейської станції в громаді

Щодо відкриття поліцейської станції в громаді

 Питання відкриття поліцейської станції в громаді - на контролі керівництва Мартинівської сільської ради. З цього приводу сільський голова Віктор Котенко провів робочу зустріч із керівництвом відділу поліції №3 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області.

11:50 25.10.2023

Скликається засідання виконавчого комітету

Скликається засідання виконавчого комітету

23 жовтня 2023 року сільський голова Віктор Котенко підписав розпорядження № 151-од про скликання чергового засідання виконавчого комітету Мартинівської сільської ради,  яке відбудеться о 10-00 год 26 жовтня 2023 року в приміщенні Мартинівського сільського будинку культури. На розгляд виконкому винесені питання:

10:35 24.10.2023

Продовжуємо працювати на перемогу!

Продовжуємо працювати на перемогу!

 21 жовтня, відповідно звернення керівництва військової частини, яка виконує бойові завдання, боронячи територію України від російського агресора, очільник  Мартинівської ТГ Віктор Котенко спільно із старостою Білухівського старостинського округу Аллою Бойченко передали нашим захисникам дві портативні зарядні станції.

15:51 23.10.2023

Вічна пам'ять і слава Герою!

Вічна пам'ять і слава Герою!

 Сьогодні ми із скорботою в серці поминаємо нашого земляка, мужнього воїна і патріота, людину великого героїзму і непідкупної чоловічої гідності Привиденого Сергія Васильовича, жителя с. Білухівка.      22 жовтня минає рік з того часу, як він приєднався до лав Небесного світлого воїнства.  Привидений Сергій Васильович   народився 9 липня 1974 року в селі  Білухівка Карлівського району Полтавської області.   Після закінчення   Білухівської середньої школи, здобув освіту механізатора. Служив у Армії. Потім працював трактористом у місцевому колгоспі. Після одруження змінив місце проживання, працював охоронцем.  24 лютого життя кожного з нас, як і всієї країни,  змінилося. Кожен громадянин нашої держави почав працювати на перемогу. В перші дні війни Сергій Васильович,  разом з іншими патріотами, взяв до рук зброю і став на захист нашої держави у лавах Збройних сил України. Після навчання зразу потрапив на передову. В селі Олександрівка був поранений. Після Дніпровського госпіталя знову став на захист рідної країни. …. Смерть застала Героя у 48 - річному віці під м. Бахмут Донецької області.  Схоронений 26 жовтня 2022 року на Білухівському кладовищі. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Воїна. Вічна і світла пам’ять Герою! Царство небесне! Героям Слава!

08:40 22.10.2023

Вітаємо з Днем народження Євгена Миколайовича Знахуренка!

Вітаємо з Днем народження Євгена Миколайовича Знахуренка!

  21 жовтня свій   День народження  святкує  депутат                Мартинівської сільської  ради          Євген Миколайович Знахуренко !                  Шановний Імениннику!        Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!

07:20 21.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь